torek, 18. september 2012

5. Zadnji dan Singapurja

Singapur downtown, 18. september 2012

Juhu! Danes smo se zbudili skupaj. Vi ob pol sedmih za v sluzbo,midva ob pol enih po zakasnelem jetlag 12 urnem spancu:-D!

Potem pa v central bussinestdistrict. Ok,po LA in SF lani sva ze kar navajena. Razen nove verige kafetarij,kjer kelnar pozna Slovenijo in njen dober fuzbal team. Pa same Slovence imamo,ane? Ne pa tko kot Singapurcani,ki imajo svega i svasta v svoji reprezentanci. Ja,itak,da ja;-). Smo za vse barve :)


 No,naslednji vikend bo v centru Singapurja formula ena in ze ful pripravljajo. Sla sva pa v fancy Swisshotel v restavracijo v 70. stuk na razgled. Ceprav je bil danes jasen dan (tudi bolj vroc zato), razgled vseeno ni segel ne vem kam. 

Potem pa v Little India. Ful lustno,nejka kupila dve srajci,mal smo se hecal,pa fotkal, zdilal se nismo nic. Je pa mama rekla,da bo v MLY se ceneje. Ja,madma,a zdaj reces,ko sem ze kupil;-)? Hec. Pa eni templji z njihovimi kipci,pa polne ulice klimatskih naprav,pa trznice,pa Norris street
(ja,le on obvlada ta dzumbus),pa lepi vonji po ulicah,pa slaba izbira restavracije (overpriced pa predober service),pa Indijci ful dobr govorijo anglesko in jih dejansko razumes.



Pol pa hitro domov,da dobiva depozit za karto nazaj (kot nasa urbana). Ujela sva na minuto. Po pol ure potovanja. Uf! In potem sva bila utrujena. Ampak zdaj je kul in jutri greva v Mly:-D!