nedelja, 16. september 2012

1. Doha in Singapur - pa smo tle

Singapur,  16. september 2012

Ja, posiljam iz novega telefona, letalisca imajo pa zastonj brezzicni net! Tako, kot tale hotel. Skratka, drugi let je bil nekaj daljsi. Meni je uspelo kar nekih pet ur fajn odspati, Jerneja pa malo manj. Je pa soseda 'napadla' zaradi knjige, ki jo je bral. Pa je bil ful faca in ok. 

No, Singapur je pa uau. Letalisce ogromno, prijazni, se tut hecajo. Mal sem se zezal, da mi je bankomat dnar izpljunil. Potem pa nakup karte za mestni prevoz... cisto na drugem koncu letalisca je postaja, ampak okenci sta pa dve. Eno zaprto. Pa nazaj do info. Pa spet na postajo, na drugo okence... sem se nahodil, ampak je pasalo po enem dnevu sedenja;-). 

No, potem sva si pa privoscila taksi. Limo za ceno regular :-D! Cena po taksimetru pa do centa enaka ceni, ki mi jo je naracunal internet ze v Lj (10 eur). Je pa klima bla ubijalska :-S. Naju je ze bolj mraz kot vrocina zacel skrbet. Pol sem sel pa do konca ulice-nekih 150 m - po vodo v eno ta pravo njihovo gostilno z milijon jedmi:-P! Drugac je pa ta okolis kao mal red light cona. Samo imajo tudi to ful na nivoju postiman. Kot vse. 

Aja, temp zunaj pravijo,da je 29C in meni je blo super! Sele ko sem se vrnil v hotel,sem ugotovil,da me vreme sploh ni motilo! V bistvu mi je blo vsec:-). Kot Singapur, njegovo zelenje,barve roz,tropska drevesa... No,mejte se lepo tudi vi v Sloveniji;-)! Pozdrav od spece Jerneje in spod mojega desnega palca;-)!