ponedeljek, 17. september 2012

4. Diesel in Rusi... še vedno Singapur

Singapur, 17. september 2012

Mmm,nazaj z vecerje:-P! Za 1,5 eur! Diesel je pa manj kot 1 eur. Tolk o Singapurju kot kao financnem srediscu.
 

Na metroju je blo ene pet ruskih mulcev,pa je en Nejki odstopil zic. Pa sva se pol vse pa ruski zmenila ;-).
 

Ok, zdej pa spat.

3. Singapur ZOO

Singapur ZOO, 17. september 2012

Tkole: prvi dan za nama:-)! SUPER!! Cel dan sva bila v zoo!! Noro dobr!!! Saj ne,da je ogromen (doplacilo ene dveh eur po glavi za vlakec po zoo je bilo nepotrebno),je pa napolnjen z ogrooomno zadevami! 

Tu ni kletk,sprehajas se pod in ob gibonih divjih krikov, stoicnih flamingotih, ajbolj cloveskih opicah orangutanih,skoraj zaplavas z vodnimi balerinami hypotih, aligatorjih in zelvah, se klanjas kraljevskemu belemu tigru, meris visino zirafam, se cudis, kako nosorog za priboljsek ne mljasne pticev, ki se pasejo ob njegovi menazi, medvedi so itak domaci in koooncno sem v zivo videl surikate :-D! Tjulnji so imeli morski show v bazenu, pingvini so pa itak najbolj fancy;-). Spotoma se kaksen papagaj, kaca ali mali plazilec uleti. Pa kaksna roza. 

Evo, toliko po spominu. Res super fajn. Pa na izi. Malo hoje,pa klopca,pa foto. Vreme je pa prov fajn. Se najtezje je menjati klimatizirane prostore(hotel,trgovine, podzemna,...)

Sem pa zlo ponosen in vesel za Nejko. Dobro prenasa,tempo mava ravno pravi. Pijeva kar veliko, ampak tudi vracava naravi. Pa v glavnem kar brez pretiranega svicanja in tudi uporabe wc. Zgleda,da kar izhlapi;-).
Drugace pa, najin becirk je res zanimiv. Ob 10h zjutraj so bile ulice napol prazne in trgovine komaj odprte. Zvecer pa cel zur!
 
Takole,to je bil kratek report,preden skocim na vecerjo.
Pa se napis v vagonih podzemne: 'Welcome on board SMRT' :-D.
Jutri pa v mesto!
Lp,trije uzivantje

2. Prvi vecer - Singapur

Singapur, 17. september 2012

Vceraj zvecer sva naredila en krog po soseski in sla na vecerjo. Pa je bla cena taka,da nisva vedla, al je za enga al za oba;-). Se 2 eur za porcijo ni blo! riz,meso,zelenjava. 

Na eni strani ulce sami kitajci,na drugi pa malajci-al neki taksnega. Samo pri ta drugih napisejo po anglesko,kaj imajo. Kitajci pa ne smirglajo drugega,kot svoje grabljice. Tko da sva jedla tam,kjer sva vedela,kaj jeva.
 

Zdaj pa po bus karte za pojutrisnjem in zajtrk pol pa v zoo :-)!